Zo werkt het!

Afvallen zonder terugvallen leer je hier!

Wil jij nu eindelijk je dieet langer dan 4 weken volhouden?
Ben jij het zat om steeds opnieuw beginnen aan een volgend dieet?
Wil je gezond afvallen en niet meer aankomen voor eens en altijd?

Herken jij dit?
De keukentafel ligt vol met etenswaren uit het voorraadkastje. Alles ligt op één grote hoop. “Wat ben je toch aan het doen lieverd? Oh ik heb een nieuw dieet gevonden en daarbij mag ik helemaal geen gluten en E-nummers meer.” Een diepe zucht van de andere kant.

Al jaren probeer je alle nieuwe diëten uit. Alle goedbedoelde adviezen van buren, collega’s, familie en vrienden heb je opgevolgd, de boeken gelezen.

Iedere maandag begin je opnieuw. Het is eigenlijk al jaren zo. Om het bijltje er vervolgens weer bij neer te gooien en die rotkilo’s er weer bij te krijgen.

Hoeveel diëten ga jij nog proberen?

bij de Afval Academy leer jij afvallen zonder terugvallen

Bij de Afval Academy leer je anders kijken naar afvallen. Naar eten. Je leert begrijpen waaróm je eet, snoept, snackt.
En wat je moet doen om van die eettriggers af te komen. Speciaal voor jou ontwikkelde ik dit succesvolle online coachingstraject:

Afvallen zonder terugvallen!

Ben jij dit?
Je staat in de rij voor de kassa bij jouw favoriete koffietentje. De lekkernijen in de vitrine voor je neus schreeuwen om je aandacht en je spreekt jezelf steng toe. Alléén koffie, nee je neemt er niets bij. Het is pas dinsdagmorgen, nog lang geen tijd voor taart, je doet het niet.

oh al die heerlijkheden zo vlak voor je neus…waarom zijn ze eigenlijk zo onweerstaanbaar voor je?

Dan ben je aan de beurt en hoor je jezelf zeggen: hai mag ik een grote cappuccino en een chocolate chip cookie?
Daar ging afvalpoging nummer zoveel…

Je begint stug steeds opnieuw. Je kunt niet anders. Niet meer opnieuw beginnen houd in dat je het officieel opgeeft. Dat je de handdoek in de ring gooit.

En dat is niets voor jou. Iets in jou zegt dat je vol moet houden. Dat er een slanke versie van jou in jouw lichaam schuilt. Je wilt gewoon slank zijn!

Hoe zou het voor jou zijn om je dieet wél vol te houden

– Om je dieet vol te houden zonder het gevoel te hebben continu in strijd te zijn met jezelf.
– Om niet langer de onbedwingbare drang naar zoetigheid te hebben.
– Om te snappen waaróm je niet kunt stoppen met het eten van zoete koek.
– Om trots op jezelf te zijn omdat het je nu wél lukt.
– Om je hierdoor fitter en energieker te voelen.
– Om weer met zelfvertrouwen voor de spiegel te staan.
– Om je niet langer schuldig te voelen omdat de zoveelste poging weer niet lukt.

Afvallen zonder terugvallen.
Met dit coachings-traject lukt dit jou!

In zes maanden werken wij nauw samen op weg naar jouw doel. Wekelijks hoor je van mij en samen vieren we ieder succes!

Afvallen. Weer fitter voelen, een betere gezondheid, meer kennis over voeding, beter grip houden op je eten, noem het maar. Jouw doelen, jouw successen!

Naast een praktisch op maat geschreven eetplan, krijg je iedere week een leuke, praktische, uitdagende, soms ontroerende opdracht in je mailbox en je krijgt om de week een online persoonlijk gesprek.

Ik ben 26 weken lang jouw persoonlijke coach en samen slaan we stap voor stap de weg in naar jouw streefgewicht. Om niet meer terug naar af te gaan!

Tijdelijke korting in oktober gewoon om je financieel een klein beetje tegemoet te komen:

De investering voor het traject van 26 weken coaching (6 maanden) is in de maand oktober €495.- exclusief btw. in plaats van de normale prijs van 695,- euro
Als je wilt is gespreide betaling mogelijk.

Jarenlang probeerde ik alle diëten uit. Tot ik eindelijk leerde wat ik écht moest doen!

Benieuwd wat mijn traject je brengen kan? Maak kennis met Elisah. Elisah’s heeft zo’n beetje alle diëten geprobeerd. Ook zij gaf niet op. Begon steeds opnieuw. Tot ze kennismaakte met de Afval Academy. Ze nam nog één keer de stap.

Ze viel in twee jaar tijd 58 kilo af en is al een aantal jaar op haar streefgewicht!
Dit heeft zij erover te zeggen:

In het eerste gesprek luisterde Gusta aandachtig naar mijn verhaal en vatte zij het samen met: “jij bent een vechter hè?!” Tijdens de rit naar huis viel het kwartje: dat ik al jaren en jaren probeer van mijn overgewicht af te komen, steeds weer op andere manieren. En dat het dus steeds niet echt lukt.

Dat ik daarom mezelf op dat punt als een soort van mislukkeling zie, want anderen lukt het namelijk wel, dat helpt uiteraard niet mee. Het voelde alsof ik op gewichtsverlies gebied een hopeloos geval was. Maar door Gusta besefte ik dat dat niet waar is, want; Ik gaf uiteindelijk nooit op!

Ik ging altijd weer op een nieuwe manier het gevecht met mezelf aan. En ook al zei ik wel eens “Als deze poging om af te vallen niet lukt, dan houd ik er mee op en blijf ik voor altijd dik”, uiteindelijk begon ik altijd weer opnieuw. En om als overwinnaar uit de strijd te komen, moet je soms misschien toegeven dat je het niet alleen kunt.

Herken jij je in Elisah? Steeds weer opnieuw beginnen. Met volle moed starten met een nieuw dieet, want deze gaat wel lukken. En dan toch falen waarna je het opgeeft. Gevolgd door de teleurstelling en de boosheid dat het weer niet lukt.

En dan de eenzaamheid van die boosheid en frustratie.

Blijf jij iedere maandag opnieuw beginnen? Hoe ga jij het deze keer wél volhouden?

Doe het sámen!

Bij de Afval Academy leer jij wat je moet doen om niet meer terug te vallen. Stop met jo-jo-en en begin met léven!

toen ik wist waaróm was het zoveel makkelijker om nee te zeggen

Je wordt niet dik van een keer een roze koek. Je wordt zelfs niet dik van iedere dag een roze koek. Je wordt dik omdat je niet weet waarom je die roze koek niet kunt laten liggen!

En dat leer je! Zodat je bewust kunt kiezen, ik doe het wel, of ik doe het niet. Wedden dat jij dan weer trots bent op jezelf!

Op de keuzes die je maakt, op de resultaten die je zal behalen én op je spiegelbeeld!

Afvallen doe je met je hoofd. Echt waar.

Bij de Afval Academy leer je welke keuzes helpen om op de meest gezonde manier af te vallen. Je leert alles over voeding.

Wat je vooral leert is het verschil tussen voeden ent eten. Je lijf vraagt om voeding. Je hoofd om eten!

Leer wat jouw eet-triggers zijn die zorgen voor falen en opgeven en draai ze om naar bewuste keuzes waar je achter staat. Waar je je goed bij voelt.

Eet alles en eet lekker!

Dit leer jij in de 26 weken coaching: afvallen zonder terugvallen.Herken je dit?
In de kast ligt de doos met al je favoriete kleren. In alle verschillende maten. Uit alle verschillende jaren en stadia van je leven. Die broek die altijd zo lekker zat. Je favoriete jurkje nog van voor je eerste zwangerschap. Die outfit van dat onovertroffen feest . Wat gaat de tijd hard.

Diep in je hart realiseer jij je goed dat je die kleding nooit meer gaat dragen. Toch bewaar je ze. Wegdoen is opgeven. Toegeven aan je ongezonde leefstijl van nu, toegeven aan je overgewicht. Je wilt het blijven proberen! Je wilt weer in die kleding passen. Oh dat ene shirtje… en dat badpak…

Blijf jij nog langer aanmodderen? Of zet je de stap naar succesvol, blijvend afvallen:

Afvallen zonder terugvallen


Nog even op een rijtje wat je uit mijn traject haalt:

Afvallen zonder terugvallen

Jij weet welke voeding bij je past en eet volgens je eigen op maat gemaakte dieet.

Je bent niet langer continu in strijd te zijn met jezelf en met wat er op je bord ligt.

Je hebt niet langer de onbedwingbare drang naar snacken en snaaien. Zoetigheid heeft jou niet meer in haar greep.

Je kent het verschil tussen eten en voeden en maakt hiertussen bewuste keuzes.

Jij bent in control.

Je bent trots op jezelf omdat het je nu wél lukt je dieet vol te houden, af te vallen zonder terug te vallen.

Je voelt je hierdoor fitter en energieker.

Je staat weer met zelfvertrouwen voor de spiegel.

Ik woog ruim 105 kilo en heb meer dan 40 jaar lijnervaring. Mag ik jou helpen ook af te vallen zonder terug te vallen?

Stel je eens voor:
Jullie zitten op het terras. Het is heerlijk weer en iedereen aan tafel bestelt drinken met iets lekkers erbij. Jij hebt zin alleen zin in thee en laat het gebak aan je voorbij gaan. Je vriendin kijkt je raar aan. Wat nu dan? Ben je niet lekker? Haha, nou nee hoor. Je merkt dat de behoefte om steeds iets te moeten snoepen bij de koffie achter je ligt. Je hoeft er niet meer over na te denken. Je geniet oprecht met volle teugen zónder zoete koek.

Het kan écht! Afvallen zonder terugvallen!

Veelgestelde vragen

Ik heb een voedselallergie of wil bepaalde producten niet eten. Past dit in jouw coaching?
Ja! Wanneer jij bepaalde voedingsmiddelen niet kan of wilt eten is dat geen belemmering voor jouw traject. Je leert juist binnen je eigen leven de voor jou juiste keuzes te maken. Mijn coaching is hier helemaal op ingericht. Glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch of anderszins, geen probleem, jij bepaalt!

Vertel jij me wat ik wel en niet mag eten?
Je leert alles wat je weten moet om af te vallen en welke voedingsmiddelen hierbij goed voor je zijn. Je leert een eigen dagmenu te maken. Zo leer je er ook mee te variëren en wordt dit onderdeel van je dagelijks eetpatroon. Dus ja, ik vertel je wat je het beste kunt eten en wanneer, en nee, je krijgt geen boek met recepten en voorgeschreven lijstjes of supplementen.

Vergoed de zorgverzekering mijn kosten?
De investering voor dit traject wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars.

Is 26 weken lang genoeg? Ik wil wel meer dan 20 kilo afvallen
Na 26 weken weet je wat je doen moet om af te vallen. Er is een borgingstraject en aanvullende programma’s om mee te verlengen. Afgestemd op jouw nieuwe gewicht en veranderde leefstijl kies jij het persoonlijk coachingsplan dat er tegen die tijd bij hoort.

Ik kan niet alle weken aaneengesloten afspreken, heeft het dan zin om te starten?
Zeker! Life happens en een van mijn speerpunten is dat afvallen niet een project is maar een leefstijl. Er is voldoende ruimte om soms de één op één coachingsafspraak te verplaatsen en de planning haalbaar te maken voor jouw en mijn agenda. Je volgt het programma online en iedere week voer jij de huiswerk-opdracht uit in je eigen tijd en tempo. Zo kan je dit prima inplannen rondom andere activiteiten.

Wat kost het?
De investering voor het traject van 26 weken coaching (6 maanden) is in de maand oktober €495.- exclusief btw. in plaats van de normale prijs van 695,- euro
Als je wilt is gespreide betaling mogelijk.

Toch nog de bibbers om een afspraak te maken? Ik weet hoe je je voelt!

Ja het is eng. Ja het is spannend. Ja het is een gok. Ja je bent al zo vaak aan iets nieuws begonnen…

Dat is t m nu juist! Dat hoeft dus niet meer.

Je hoeft alleen maar de moed te vinden om dat ene kleine stapje te zetten om JA te zeggen. De rest van de stappen zetten we samen en met iedere stap groeit jouw zelfvertrouwen dat het dit keer wél lukt!


Zie ik je bericht tegemoet? Maak je die afspraak? Ik gun het je zo!

Afvallen? Daar weet ik wel het een en ander van.