Programma’s

Kies de manier die bij JOU past

Doorbreek je Patronen:
Tijdens deze online training ligt jouw focus op het doorbreken van ingesleten oude patronen. Gedachtes, gewoontes, uitspraken, hoe jij jezelf ziet .

In 10 heldere, inspirerende stappen geef jij  je nieuwe leefstijl die kickstart die het nodig heeft.

Dit programma wordt ondersteund door makkelijke, heerlijke weekmenu’s  inclusief handige boodschappenlijst. 

Start vandaag nog!

In dit traject gaan wij samen voor een wat langere tijd aan de slag. Je weet dat jouw verandering niet in een paar weken te realiseren valt. Je hebt meer nodig dan alleen een eetschema.

Met mijn FIRE STARTER coaching krijg jij de persoonlijke aandacht die je nodig hebt.

Persoonlijke coaching gecombineerd met de heerlijke weekmenu’s én ondersteunende opdrachten ga jij in zes maanden serieus je leefstijl veranderen. Afvallen met succes

Pak je moment!

NIEUW:

VAN 12-15 NOVEMBER 20121

Wil jij in één lang weekend een totale reset van je huidige eetpatroon ervaren? Ga dan mee op de FOOD FUN en FOCUS weekend. 

Ik neem je vier dagen onder mijn hoede waarna jij naar huis gaat met alle tools die je nodig hebt om jouw leefstijl drastisch om te gooien. En je hebt niet alleen de tools. Je gaat het ook DOEN!

Specialiteiten

K.E.K.

komt tot uiting in álle programma’s

K. kennis ! Vanuit mijn opleiding gewichtsconsulente, leefstijlcoach en diverse cursussen en workshops leer ik je álles over voeding.

E. ervaring ! Veertig jaar strijden tegen overgewicht. Ja ik weet dus écht waar jij het over hebt!

K. Kunde ! Als jouw FIRE STARTER stuur ik je naar dat ene blinde vlekje waar je wellicht al jaren voor wegloopt. Met zachte hand en een mooie spiegel werken we aan jouw persoonlijke groei. Afvallen wordt leuk, succesvol, fun & FIRE!

ik vond het superspannend

Praten met een vreemde over wat ik nog nooit aan iemand had verteld…

Het jo-jo-tijdperk is eindelijk voorbij

Ik kreeg precies de handvatten die ik nodig had om de change te maken.

Vooral de opdrachten zijn fijn

Iedere opdracht gaf me weer een nieuw stukje informatie, motivatie of kennis waarmee ik nog sterker in mijn schoenen kwam te staan. Het is fijn dat ik ze in mijn eigen tempo en thuis kon maken.

Ik dacht dat sporten niets voor mij was

Uit de sporttest die ik thuis op de bank invulde bleek dat ik best avontuurlijk en sportief ben aangelegd. Met hulp van de coaching durfde ik er nu ook iets mee te gaan doen.

als je dan 58 kilo kwijt bent

Ik kan nog iedere dag verbaasd in de spiegel kijken, ben zó blij!

wie ik ben

Today is where your book begins!

The rest is still unwritten. Ik geloof heilig in tweede kansen. En derde, en vierde. Net zolang tot je bent waar je moet zijn. Het koste mij veertig jaar om de jas van schuldgevoel, overgewicht, depressie en angst te creëren en los te laten. 

Laat jij het alsjeblieft niet zo lang duren?

Liefs, Gusta