Tea my dear

Hoe vaak heb jij jezelf al beloond met een koek, cupcake, stuk taart of chocolade? Er zijn betere manieren om jezelf een plezier te doen. De afgelopen jaren leerde ik mijzelf op allerlei manieren belonen, zolang er er maar geen calorieën inzitten!

Dus ik kies voor heerlijke echt goede thee. In een mooie verpakking. Uit een mooie winkel. In plaats van iets lekkers bij de thee, is de thee het lekkers! Ik hou van blikjes, bakjes, tasjes, mandjes. Met stippen, bloemen, strepen, vlinders, auto’s, het maakt niet uit. Als het maar kleurrijk en vrolijk is.

Mijn thee komt van Tea my dear in Haarlem.

klik op de foto om de podcast te beluisteren

Bij Tea my Dear is het alsof je een taartje inloopt. Hier zwaait Amber het scepter. En wanneer Amber over thee gaat praten, nou trek er dan maar even voor uit. Ze weet er álles van. Ik ken niemand met meer passie voor thee dan Amber.

Ik mocht haar interviewen. Ze vertelt over hoe je de hele dag door thee kan drinken. Hoe je ICE TEA zelf maakt, fris, licht zoet en zonder suikers. En hoe zit het nu eigenlijk met theïne in zwarte, groene en witte thee?

We hebben een podcast gemaakt. De allereerste. Dat hoor je nog wel een beetje aan de kwaliteit van het geluid. Luister naar ons gezellige gesprek in de prachtige winkel van Amber en laat als je wilt een reactie achter.

Tea my Dear staat ook in het magazine LEEF, samen met het recept voor Ice Tea en een coupon voor een thee-sample. Download hieronder jouw exemplaar.

Leef Magazine nummer 1

Download 'm hier!

Send download link to:

Thee van hoge kwaliteit, puur natuur en lékker!

Bij afgifte van de speciale coupon krijg je na afloop van een tea tasting een sample-zakje van jouw favoriete thee mee naar huis ♥. Dat is nog eens een leuke beloning zonder calorieën!

Ben jij aan het afvallen en kan je nog wel wat tips gebruiken? Bijvoorbeeld over hoe je geen extra kilo’s aankomt deze zomer of hoe ook jij op je behaalde gewicht kunt blijven? Er verschijnen regelmatig nieuwe downloads zoals hieronder. Hou de site dus in de gaten! Have a great summer!

10 Pre-vakantie tips om geen kilo's aan te komen deze zomer

Zo kom jij geen zomerkilo's aan!

Send download link to:

Kom jij in de vakantie altijd kilo’s aan? Met deze tips voorkom je dit! Je kunt genieten van je vrije tijd in plaats van je zorgen te maken over hoe je eruit ziet in je badpak!

Fijne vakantie!

Heb je deze gratis 10 superslimme tips om jou dieet beter vol te houden ook al gelezen?

10 superslimme tips om jouw dieet vol te houden

10 superslimme tips

Send download link to:

Heb je de 10 pre-vakantie tips gelezen maar blijft het moeilijk om je dieet vol te houden ondanks álles wat je er voor doet? Ik herken dat. Ook ik heb in die schoenen gestaan.

Wil jij net als Sabine en Elisah afvallen? Misschien ben je al begonnen en weet je niet of je op de goede weg bezig bent? Ik ga graag met je in gesprek!

Ook als je twijfelt.
Of het je wel weer gaat lukken.
Of je het überhaupt wel weer wil.
Weer die calorieën tellen, weer jezelf van alles ontzeggen.
En wat als het niet lukt?

Máák die afspraak. Stel je vragen!
Vrijblijvend, gratis, voor jou!

Afvallen! Je hebt niets te verliezen behalve je kilo’s

En ik snap het, het is heel persoonlijk. En een beetje pijnlijk. Maar zeg ‘ns eerlijk, een virtuele kop koffie drinken en even met me kletsen kan toch altijd? Je haalt er altijd iets uit! Doe er je voordeel mee! Maak kennis!

Als eerste op de hoogte van nieuwe artikelen en give aways?
Schrijf je in:

Als eerste op de hoogte
Tea my dear

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *