Download: in 5 stappen back on track!

Ben je een beetje afgedwaald van je goede voornemens? Gaat het nog niet zo soepel met die nieuwe gezonde leefstijl? No worries. Met deze vijf stappen ben jij in no time weer waar je zijn wilt.

Klik op de afbeelding om jouw 5 stappenplan te downloaden

Vind je mijn tips handig en heb je er iets aan?

Dan weet ik zeker dat de besloten Facebookgroep Overgewicht en andere zaken ook iets voor je is. Hier deel ik al mijn kennis over afvallen, voeding en gedragsverandering. Je vindt ons hier (klik op de afbeelding):

Als Afvalcoach, leefstijl coach en ervaringsdeskundige na meer dan veertig jaar (over-)leven met Obesitas help ik nu anderen naar een slank en gezond leven. In de community ben ik actief als host en zorg ervoor dat het er veilig, vakkundig en gezellig is. Je doet er mee aan livespreekuren, challenges, deelt recepten, deelt ervaringen en vooral, je bent er jezelf en begrepen!

Doordat je in deze groep kennis en ervaringen deelt krijg je nieuwe inspiratie, nieuwe kijk op voeding en leer je wat jij nodig hebt om ook de change naar een gezonder/slanker leven te maken.

De groep is voor positieve, gedreven en gemotiveerde vrouwen en mannen die er aan toe zijn op een andere manier hun overgewicht aan te willen pakken.

Wordt ook onderdeel van de community en begin vandaag nog met jouw change! We kijken er naar uit je te leren kennen.

Veel liefs, Gusta