E-book: Afvallen! Zo lukt het!

Je bent al zo lang op zoek naar het ultieme dieet. Dat ene dieet waarmee je wél gaat afvallen. Waarmee je het wél volhoudt.

Helaas! Dat dieet bestaat niet. De rode draad van afvallen is gezonde keuzes maken, genoeg van alles maar niet teveel eten en genieten!!

Nou ja zeg, lekker advies, wat is dit nu voor een pagina? Ben jij nou afvalcoach? Ja!

Afvallen doe je namelijk met je hoofd en niet met je maag. Je wordt niet dik van een roze koek. Zelfs niet van iedere dag een roze koek. Je wordt (en blijft) dik wanneer je niet weet wáárom je die roze koek iedere dag wilt eten.

In mijn e-book krijg je adviezen waarvan je de rest van je leven kunt profiteren. Om af te vallen en niet meer terug te vallen. Adviezen die verder gaan dan hoeveel boterhammen met mager beleg je mag eten. Adviezen waar je écht iets aan hebt. Beloofd!

Vraag hieronder mijn e-book aan. Wat heb je te verliezen, anders dan je kilo’s?

Zeg eens eerlijk.  Hoeveel afvalpogingen heb jij al ondernomen? Begin jij steevast iedere maandag vol goede moed aan een nieuwe poging?


En hoeveel daarvan zijn echt geslaagd?

Was het maar zo makkelijk he. Wanneer je het bijltje er bij neergooit ben je vaak nog lang niet in zicht van jouw beoogde streefgewicht…

Ben jij het zat om te falen, te jo-jo-en?
Dan stuur ik je snel mijn e-book:

Boordevol adviezen waar je écht iets aan hebt

download jouw exemplaar hier

Send download link to:

Niet meer strijden, niet meer vechten tegen je overgewicht maar op een gezonde weg naar jouw streefgewicht om daar te kunnen blijven.

Laat je weten wat je van mijn adviezen vindt?

Liefs, Gusta