Gratis tips

Zo hou jij je dieet wel vol:

Tips, overzichten, wetenswaardigheden en handige lijstjes: Je vindt hier de beste tips, om te lezen en om op te slaan. Voor jou, om met succes af te vallen. Om je dieet vol te houden. Om grip te krijgen en houden op je gewicht en eetpatroon.

10 superslimme tips: zo hou jij je dieet vol:
Met deze 10 superslimme tips hou jij je dieet vol. Als het zo makkelijk was als een boterham minder eten en niet meer snoepen, tja, dan was jij toch allang in balans op je streefgewicht? Lees hier hoe ook jij succesvol de controle over je gewicht (terug)krijgt.

Afvallen? Daar weet ik alles van. Klik op de foto voor mijn verhaal.

Herken je dit?

Je baalt van je spiegelbeeld? Je wilt wel weer ‘ns winkelen op de markt in plaats van bij Paprika of Ulla Popken. Zomaar in je badpak aan het strand gaan liggen en naar de sauna gaan. Op ieder willekeurig terras zo in een stoel ploffen zonder na te denken of je er wel in past!

Wat maakt mijn coaching anders dan die van iedere andere voedingscoach ?

Ik leer vrouwen die al jaren lang poging na poging doen om af te vallen, waarbij iedere afvalpoging vroegtijdig strandt, hoe zij nu wél een dieet kunnen volhouden, met succes kunnen afvallen en op hun streefgewicht blijven, zodat ze het spiegelbeeld en zelfvertrouwen krijgen én behouden dat ze verdienen.

Ben jij zo’n vrouw? Dan snap ik jouw strijd! Ik weet waar jij het over hebt. Ik was jou! Ik had veel overgewicht, was vanaf mijn jeugd ruim veertig jaar op dieet. Ondertussen had ik altijd een glimlach op mijn gezicht, was altijd bereid iets voor een ander doen. Diep van binnen werd ik echter stilletjes steeds ongelukkiger. Mijn overgewicht zorgde op het laatst voor flinke depressies kan ik je vertellen.

Hoe ik dit overwon?  Lees hier mijn verhaal!

In mijn coachingstraject leer je het verschil tussen eten en voeden. Leer je wat je moet eten om af te vallen. Daarnaast ontdek je wanneer je “vindt” en wanneer je “voelt” . Voelen zorgt voor bewuste keuzes, lief zijn voor jezelf, lat in zicht leggen. Vinden zorgt voor falen, schuldgevoel, zondigen en neerslachtigheid. Lees hier alles over in mijn blog “op de fiets” waarin ik mijn eigen grenzen volledig voorbij ga.

Herken jij jezelf in grote delen van wat ik je vertel, in mijn ervaring? Zit je nu te knikken? Dan ben ik degene die jou kan leren wat jij kan doen om ook met succes je dieet vol te houden en je leefstijl blijvend te veranderen.

Handige lijstjes helpen kiezen:
Voor de dagelijkse kost maakte ik overzichtjes waarop je direct kunt zien hoeveel calorieën je daarmee binnenkrijgt. Handig om slimme keuzes mee te maken. Je kunt ze opslaan of printen voor in de keukenla!

Afvallen! Je hebt niets te verliezen, behalve je kilo’s!

Macronutriënten factsheet:
Wat niemand je eerder vertelde over de drie belangrijkste bouwstoffen in onze voeding. Bijvoorbeeld dat je hersenen alleen kunnen draaien op koolhydraten, dat je vetmassa je laat weten wanneer je moet eten… En of je zoete verleidingen kan weerstaan is genetisch bepaalt. Dus niet per se een kwestie van “beheersing” of je er aan toegeeft.

Leef Magazine juli 2020:
Waarin het gaat over thee, fietsen, doorzetten, zelf lekker courgettebrood maken, goeroetalk en recepten-instinkers. Maak kennis met LEEF! en laat weten wat je er leuk aan vindt!

Podcast interview ice-thee:
Luister hier het hele interview uit Leef! over thee met Amber in de podcast waarin ze ons uitlegt over hoe je de lekkerste Ice Tea zelf maakt, puur, gezond, zonder suikers, waarvan je de héle dag kunt genieten.

Klik hieronder voor meer informatie over aanpak, duur en tarieven van het volgen van coaching:

Wanneer ik zeg, ik weet waar je het over hebt, dan bedoel ik ook dat ik weet waar je het over hebt. Ik stond waar jij nu staat.


Meer lezen? Klik hieronder voor leuke, ontroerende, zinvolle artikelen:

lees je mee over mijn afvalpogingen en onhandige maar wellicht voor jou herkenbare situaties?

Ben je er aan toe om persoonlijk kennis te maken en je vragen rechtstreeks aan me stellen? Maak dan gebruik van mijn aanbod:


Als eerste op de hoogte van nieuwe artikelen en give aways? Schrijf je in:

Als eerste op de hoogte