Mag ik morgen slank wakker worden alsjeblieft?

Afvallen sucks big time, en daar weet jij alles van.

Te dik, te zwaar, te groot. Flink, fors, aan de maat, rond… Hoe je het ook noemt. Jij hebt overgewicht en daar wil jij al jaren van af.
Dat lukt maar matig en dat frustreert!

Je bent de hele dag met eten bezig. Om gek van te worden. Als je morgen toch eens slank wakker zou worden…

Klopt het dat jij, misschien al jaren lang, steeds minder eet, jezelf restricties oplegt, eten categoriseert in goed en fout en je dieet steeds slechts een paar dagen vol kan houden?

Goed nieuws. De Afval Academy helpt dames zoals jij succesvol afvallen door juist te eten.

En speciaal hiervoor is dit KICKSTART online programma gemaakt. Om je los te trekken uit je huidige situatie:

Doorbreek je Patronen in 30 dagen!

 

Zichtbaar slanker

Val direct je eerste kilo’s af.
Je kunt vandaag al starten.

Dit programma volg je helemaal online en daardoor kan jij direct al instappen. Binnen 1 werkdag beschik jij over je eerste op maat gemaakte weekmenu in je inbox. 

In totaal krijg je vier weekmenu’s. Met hierin slanke, makkelijke, heerlijke verse maaltijden waarmee jij afvalt. Geen suplementen, écht eten. Lekker eten! 

Jij stapt met vertrouwen op de weegschaal. Je weet het al! Je voelt het aan je kleding, je ziet het aan je wangen. Ja hoor! De eerste kilo’s zijn er af en je bent nog maar net begonnen.

Eet niets dat je niet lust. 

Afvallen is niet overleven op rauwe worteltjes.
Tenzij jij die dus echt heel lekker vindt.

De hoofdreden voor mensen om hun dieet weer in de bomen te hangen is omdat ze gewoonweg té veel concessies moeten doen op smaak, porties, eetritme en voorkeuren. Dat hou je toch niet vol?

Jouw maaltijden worden helemaal afgestemd op jouw persoonlijke situatie.  Aangepast aan jouw allergie of eetvoorkeur. En dat wat je niet lust zie je niet terug in je menu.

Zelfs als je geen keukenprins(es) bent zal je zien dat deze maaltijden makkelijk te maken zijn, heerlijk smaken én ruim voldoende zijn. Voor je het weet willen mensen bij je komen eten.

Bespaar tijd en geld

Alles wat je nodig hebt, zó op je boodschappenlijstje

Met het handige boodschappenlijstje bij ieder gerecht bespaar je vervolgens superveel tijd. Je hoeft alleen maar op het icoontje te klikken en de juiste hoeveelheden en producten worden verzameld in een handig overzicht. Klik, klak, klaar. 

Omdat per menu de maaltijden op elkaar zijn afgestemd, koop je precies hoeveel je nodig hebt en verspil je bijna geen producten. Wel zo lekker ook voor je portemonnee. En je huisgenoten smikkelen makkelijk mee. Met één klik pas je de hoeveelheden op je lijstje aan het aantal eters aan.

Falen? Nee: Strálen

Afvallen doet iets met je humeur. Jij grijpt je sombere bui bij de lurven en stráált!

Dit programma bestaat uit 10 kleine overzichtelijke stappen. Logisch in volgorde gezet waardoor jij ontdekt hoe het het nu zit met dat overgewicht bij jou. Waar komt het nu écht door? Hoe komt dat je eerder steeds faalde? En vooral, wat kan jij er nu direct al aan doen! 

 Je pakt jezelf bij de lurven. Die sombere bui moet even wachten want jij krijgt per dag meer vertrouwen in je keuzes en je lijf. Dit straal je uit en je omgeving ziet jouw verandering. Kom maar op met de complimentjes. 

Zelf doen mét hulp

Je weet zelf wel hoe je af moet vallen, daaraan twijfel ik geen moment.

Al jaren ben je aan de lijn dus aan je wilskracht ligt het niet. En toch lukt het je niet om je dieet langer dan een paar dagen of soms zelf maar een paar uur vol te houden. En daar komt nu verandering in!

Het psychologisch aspect van afvallen wordt onvoldoende onderkent.  En daarom falen bijna alle afvalpogingen.

In jouw online leeromgeving staan 10 stappen in de vorm van lessen voor je klaar. Juist dit psychologisch aspect van afvallen krijg hierin veel aandacht. Log in via de computer of je mobiel en ga aan de slag. Hands on opdrachten waar jij mee uit de voeten kan. Om de zoveel dagen komt er een nieuwe les vrij.

Zo heb jij tijd om het even op je in te laten werken én er mee aan de slag te gaan. Voor de zekerheid krijg je een mailtje met een reminder voor je volgende stap. Binnen jouw 30 dagen kan je alle vrijgekomen video’s steeds opnieuw bekijken.

De dagen verstrijken en voor jij het weet ben je aan het afvallen, lekker aan het eten, voel jij je trots en zelfverzekerd en heb jij de kickstart gemaakt naar de volgende 30 dagen!

Ken je dit?
Daar zit je te wachten met je laffe bakkie koffie. De lange rij met dames die nog moeten wegen lijkt eindeloos. Jij hebt net gewogen. 3 ons eraf. De dame achter de weegschaal gaf je een opgewekte  high five. Je kunt haar wel wurgen. Heb je daar zo je best voor gedaan?
Je bent niet tevreden en dus besluit je de komende week nóg minder te eten. Nóg beter je best te doen. Nog meer af te zien. Je hebt ook niet het idee dat iemand jou hier iets anders kan aanraden.  Je weet überhaupt niet zo heel goed wat je hier steeds weer doet. Die zuurverdiende euro’s kan je wel beter besteden. 

 

Maar wat dan? Wil jij leren afvallen door juist te eten? Dan is dit programma écht voor jou!!

Ik ga je helpen: jij doorbreekt je patronen in 30 dagen!

 Start vandaag nog!

 

4 x een heerlijk menu t.w.v. €12,50
10 lessen bestaande uit 150 minuten videomateriaal t.w.v. € 247,-
30 dagen online begeleiding t.w.v. € 105,-

 

Extra:
Bonus: nog eens 30 dagen toegang tot alle lessen t.w.v. € 147,-
Bonus: mogelijkheid tot inplannen coach call t.w.v. € 78,50

Bonus:
als lid van De Afval Academy Family krijg je korting op producten, programma’s en evenementen die in de toekomst worden gehouden.
Jij blijft member zolang jij dit wilt. 

Omdat ik wéét hoe moeilijk het is om te vertrouwen op een goede afloop wil ik jou wil helpen nog één keer de moed op te brengen om dit toch te doen. En daarom doe ik jou dit aanbod:

De totale waarde van dit programma is €590,-  maar

Vandaag kan jij starten
voor slechts
€ 97.-

 

Je wordt doorgelinkt naar de beveiligde betaalomgeving via Mollie. En dan krijg je een email met de bevesting van jouw deelname in je inbox.

30 dagen, jij kan dit!

Ik weet zeker dat jij dit Doorbreek je patronen in 30 dagen Kick Start programma helemaal gaat ownen. 

Ik durf zelfs te zeggen dat als jij niet tenminste 3 dingen structureel anders kunt gaan doen ik bereid ben jou je geld terug te geven.

Hierom kies jij voor De Afval Academy

Ik ben een TROEL
Transparant Realistisch Open Eerlijk  en Lollig.

Jij weet net als ik dat je in vier weken met een normaal eetpatroon geen 10 kilo afvalt. Dan moet je wel een crashdieet volgen, en dan nog.

Wat je wel kunt in vier weken is je oude eetpatroon doorbreken. En de tools verzamelen waarmee jij ook de volgende vier weken doorpakt. Zodat je niet steeds opgeeft. 

Wat je ook kunt leren in vier weken is in te zien dat je veel meer mag (moet) eten om af te vallen. Ook kan je in vier weken leren hoe je dit kunt doen. 

En dat is nu precies wat ik doe! Vanuit mijn studie voor voedingsdeskundige én passie voor gezonde voeding weet ik alles over voedingsstoffen en hoe deze samenwerken in je lichaam. Wetenschappelijk onderbouwd.

Vanuit mijn jarenlange interesse in de werking van hormonen weet ik hoe jouw hormoonhuishouding van invloed is op jouw resultaten.

Vanuit mijn vroegere werkervaring als kok weet ik hoe je heerlijk, gezond en slank kunt koken. Ik ben een smulpaap en eet nooit iets dat ik niet lust. En dat moet jij ook niet doen!

Vanuit mijn eigen afvalverleden weet ik als geen ander hoe groot de mentale impact is van jouw overgewicht. Ik was veertig jaar aan de lijn dus ik ken wel een sombere bui of twee. Inmiddels weet ik ook hoe je die kunt ombuigen!

Ook vanuit mijn afvalverleden weet ik dat jij vindt dat het allemaal wel alleen moet kunnen. Maar het lukt je niet. Mag ik jouw stok achter de deur zijn om de energie die je er in steekt nu ook écht om te zetten in succes?

Dit programma is de aanzet voor de langere termijn. En zeg eens eerlijk, wanneer was het voor het laatst dat jij een dieet langer dan een week volhield?

Je wordt doorgelinkt naar de beveiligde betaalomgeving via Mollie. En dan krijg je een email met de bevesting van jouw deelname in je inbox.

Wat heb je te verliezen , anders dan je kilo’s!

Nog een keer samengevat: 

4 x een heerlijk menu t.w.v. €12,50
10 lessen bestaande uit 150 minuten videomateriaal t.w.v. € 247,-
30 dagen online begeleiding t.w.v. € 105,-

 Extra:
Bonus: nog eens 30 dagen toegang tot alle lessen t.w.v. € 147,-
Bonus: mogelijkheid tot inplannen coachcall t.w.v. € 78,50

Bonus:
als lid van De Afval Academy Family krijg je korting op producten, programma’s en evenementen die in de toekomst worden gehouden.
Jij blijft member zolang jij dit wilt. 

Omdat ik wéét hoe moeilijk het is om te vertrouwen op een goede afloop wil ik jou wil helpen nog één keer de moed op te brengen om dit toch te doen. En daarom doe ik jou dit aanbod:

De totale waarde van dit programma is €590,-  maar

Vandaag kan jij starten

voor slechts
€ 97.-

 

Je wordt doorgelinkt naar de beveiligde betaalomgeving via Mollie. En dan krijg je een email met de bevesting van jouw deelname in je inbox.

“Ik wist het allemaal wel, maar had altijd wel een excuus om ongezond te eten en te drinken. Tijdens het programma heb ik mezelf herpakt en toen begon ik met afvallen. Inmiddels is ben 20 kilo afgevallen. Gezond eten voelt voor voor mij niet langer als een straf.”

Jolande is moeder, part-time planner & dol op lingerie en ondermode

Het is zo’n verademing om gecoahed te worden door iemand die écht weet wat ik doormaak.”

“Heel eerlijk? Ik durfde eigenlijk niet wéér aan een nieuw dieet te beginnen. Toch vond ik ergens nog een sprankje moed en ging er nog één keer helemaal voor. Met behulp van alle lessen én een flinke dosis zelfvertrouwen ben ik 58 kilo afgevallen.”

“Elke reis begint met één stap is mijn motto!”

Elisah is moeder, hulpverlener en werkt met paarden

“Wat een geweldige manier van coachen, verfrissend en to the point, zonder oordeel.”
Goede voornemens… elk nieuw jaar besloot ik weer om aan m’n gewicht te werken. Vanwege goede verhalen en ervaringen van anderen kwam ik in contact met Gusta. Ik ben gestart met het volgen van het programma, inmiddels 15 kg lichter en still counting… Ik voel me vooral een stuk gezonder!

Marjanka is moeder, docente & dol op feestjes en gezelligheid

Begin nu eerst eens met deze 30 dagen. Dan ben je waarschijlijk al 25 dagen verder dan eerst…

 

Liefs, Gusta