Zo werkt het, dit kost het:

De basis-coaching bestaat uit 26 weken. Zo werkt het:

Kennismaken – via video bellen maken we kennis en kijken we of we een gezamelijke klik voelen. Pas dan beslis je of je start.

Intake – ik vraag je het hemd van het lijf en op basis daarvan schrijf ik een advies helemaal afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Persoonlijk voedingsplan – jij krijgt je eigen berekening en voorbeeldmenu’s op maat gemaakt.

Persoonlijke begeleiding – we plannen jouw vaste 1 op 1 coachmoment in. Deze doen we altijd face tot face via video bellen. Zo hebben we persoonlijk contact.

Video opdrachten – vanaf dan krijg jij wekelijks een inspirerende video opdracht in je mailbox waarmee je aan de slag gaat.

Extra’s – voor de duur van jouw traject krijg je extra hulp via app, mail of we bellen. We zorgen samen dat je het eetplan en de opdrachten onder de knie krijgt.

Facebook – op de Facebookpagina sluit je aan bij het live spreekuur of je kijkt de video terug. Zo mis je niets van alle tips en extra informatie

Covid 19 – Zodra het weer mag ben je ook van harte welkom bij de overige activiteiten die ik organiseer zoals wandelingen, het jaarlijks evenement en diverse leuke workshops.


We denken vaak dat afvallen iets is dat we gewoon moeten kunnen. Want je weet zelf toch wel wat je moet eten, en vooral wat je niet moet eten. Maar waarom lukt het dan toch niet?

Afvallen met een coach

Afvallen en je streefgewicht behouden, you wish…
Stel je eens voor dat je inspanningen deze keer
wél beloond worden…


  • Stel je voor dat het je wél lukt om je aan je eigen voornemens te houden.
  • Stel je voor dat je blij wordt van het resultaat op de weegschaal? Je inspanningen worden beloond en dit uit zich op allerlei manieren. Je omvang, je gewicht, je energie-level.
  • Stel je voor dat je iedere dag kunt genieten van iets lekkers zonder kilo’s aan te komen.
  • Stel je voor dat je in zes maanden tussen de 10 en 15 kilo gaat afvallen gezond, duurzaam en zonder terugval.
  • Hoe fijn zou het zijn om het zelfvertrouwen terug te krijgen in je eigen kunnen. Je weet dat je het kunt, je bent geen loser. Je hebt alleen wat hulp nodig.
  • Hoe heerlijk zou het zijn wanneer afvallen niet langer voelt alsof je straf hebt. Je alles mag eten en je het leuk gaat vinden om gezond te koken.
  • En stel dat je niet meer dagelijks in strijd bent met jezelf. Je lijf, het eten op je bord en de keuzes die je maakt. Dat er ruimte komt voor andere zaken zoals een nieuwe hobby of een nieuwe liefde.

Stel je dat eens voor!


Na vele jaren (over-)leven met Obesitas ben ik eindelijk erin geslaagd om dé manier te vinden om stabiel op mijn streefgewicht te blijven. En deze kennis deel ik heel graag met jou!

Basistrajecten

De investering voor een basistraject is:

  • Traject 26 weken – 13 coachsessies & 26 video opdrachten – €595,-

Tarief is inclusief 21% btw. Gespreide betaling is altijd mogelijk.


Follow up

In de optionele follow up besteden we nog eens extra veel aandacht aan het behouden van je focus op je nieuwe leefstijl zodat jij echt voor eens en altijd het vertrouwen hebt in jezelf dat je niet meer terug zal vallen.
Die rotkilo’s komen er niet meer aan.

Ieder traject is anders, de follow up zal dus ook per persoon verschillen. Over het algemeen kiest men voor de strippenkaart omdat deze vrij in te vullen valt. Zo bepalen we samen wanneer er meer of minder coaching nodig is en we bepalen samen op welke onderwerpen je nog wat meer begeleid wilt worden.

  • 10-strippenkaart – 10 coachsessies 12 maanden geldig – €399,-

Alle tarieven zijn inclusief 21% btw. Gespreide betaling is altijd mogelijk.


Dat het je de afgelopen jaren aan wilskracht niet ontbrak heb je wel bewezen. Dat je niet snel opgeeft is ook een feit. Dat je je best blijft doen of hoe graag jij van je overgewicht af wil, staat ook buiten kijf.

Laat het deze keer succesvol zijn, je verdiend het!

Aanmelden voor een traject kan tijdens of na de gratis en vrijblijvende eerste kennismaking. Deze is via What’s app videobellen en duurt ongeveer 30 minuten.


Nog vragen? Klik hier