afvallen begint met genoeg eten

Vraag hier jouw persoonlijke berekening aan

Je gegevens

De gegevens die je hier deelt worden eenmalig gebruikt voor het maken van jouw persoonlijke berekening. Behalve je naam en email adres worden je gegevens niet bewaard. Na het sturen van de berekening blijf ik je graag inspireren via e-mail. Alleen als jij dit wilt. Je kunt je hier makkelijk en op ieder moment voor afmelden. Voor meer informatie verwijs ik je naar de privacy policy.

de sleutel tot succes

Genoeg eten in de juiste verhoudingen

Breng je stofwisseling in balans door gemiddeld genoeg te eten in de de juiste verhoudingen tussen de eiwitten, vetten en koolhydraten. Zo val je af! 

Eiwitten

Eiwitten zorgen onder andere voor de opbouw van spieren en zijn daarmee zeer belangrijke bouwstoffen. Alles over het nut van eiwitten vind je in dit artikel:

Vetten

je lichaam kan niet zonder vetten! In balans met de andere macronutriënten werkt vet juist in je voordeel. Hoe dat zit leg ik uit in dit artikel:

Koolhydraten

Koolhydraten zijn de eerste en de beste brandstof voor je lichaam en reguleren bijna al je lichaamsfuncties. Waarom je ze beter wel kunt eten leg ik uit in dit artikel:

gratis e-book

“nooit meer strijd met je gewicht”

Je wordt niet dik van een roze koek. Dat is een gevleugelde uitspraak tijdens de coachingssessies. En langzaam maar zeker begint dat ook bij de ander door te dringen.

Goed voor jezelf zorgen. Gezond eten. Het valt niet mee. En toch. Het succes zit écht in het genoeg eten. Juist eten! In de goede verhoudingen.

Ik leg het allemaal uit in mijn gratis e-book “nooit meer strijd met je gewicht”. Heb jij hem al aangevraagd?